Werkwijze

Bij Rockx Professionals begrijpen we dat je graag wilt weten wat jou te wachten staat. We begeleiden je bij alle stappen en nemen waar mogelijk de lasten van jouw schouders. Hieronder vind je een kort en helder overzicht van wat jij van ons kan verwachten en hoe wij jou helpen aan de perfecte baan.

Als je een interessante vacature op onze website hebt gevonden, twijfel dan niet om te reageren. Je vult je gegevens in op het sollicitatieformulier en wie weet zitten wij dezelfde week nog bij elkaar aan tafel. Zie je jouw ideale baan helaas niet tussen onze vacatures staan? Meld je dan wel bij ons aan! Wij gaan samen met jou op zoek naar de baan die bij jou past.

Solliciteren gaat niet iedereen even makkelijk af. Het maken van een cv en het verkopen van jouw goede eigenschappen is niet iets dat je dagelijks doet. Wij helpen jou hierbij! Je zult persoonlijk begeleid worden door jouw contactpersoon bij Rockx Professionals. Dit kan variëren van het krijgen van tips en trucs voor het opstellen van jouw cv tot persoonlijke begeleiding in het volledige sollicitatieproces. Dit is volledig afhankelijk van jouw wensen. Samen zorgen wij ervoor dat je goed voorbereid het gesprek in gaat.

Zodra je gereageerd hebt op een openstaande vacature of via een open sollicitatie, nemen wij contact met je op om een intakegesprek in te plannen bij ons op kantoor. In dit gesprek zullen we samen jouw talenten en ambities bespreken. Daarnaast vertellen we je direct wat je van ons kunt verwachten met betrekking tot arbeidsvoorwaarden en loopbaanontwikkeling.

Sluit jij aan bij een openstaande vacature of hebben wij een andere baan voor je op het oog? Dan zullen we je, met jouw goedvinden, aan het bedrijf introduceren. Bij goede gevolgen zal onze opdrachtgever je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek, waarin jullie beiden kunnen ervaren of er echt een klik is. Ben jij na het kennismakingsgesprek enthousiast en is de opdrachtgever dat ook? Dan kan jij aan de slag en verzorgen wij het papierwerk!

WhatsApp met ons!