Hoe we begonnen zijn

RockxNL is in 2017 opgericht onder de naam Rockx Uitzendbureau, met de ambitie om de werkzoekenden welke praktische beroepen uitvoeren, een mooie nieuwe baan te bieden. Toentertijd was de naam Rockx Uitzendbureau dan ook erg toepasselijk, inmiddels is de dienstverlening veel breder geworden.

Onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid zorgt voor focus op langdurige relaties met zowel opdrachtgevers als kandidaten, zodat naast tijdelijke dienstbetrekkingen, “het klassieke uitzenden”, ook veelal gebruik gemaakt wordt van detacherings-aanbestedingscontracten. De basis van het RockxNL is gelegd in Hendrik-Ido-Ambacht en inmiddels hebben verschillende kantoren een eigen plek in de regio verworven.

In de loop van de jaren heeft RockxNL haar scoop op de arbeidsmarkt gehouden, oftewel; goede vakmensen welke opdrachtgevers helpen met de uitvoering van veelal praktische beroepen. Dit doen we door te werken met een team van ambitieuze accountmanagers, waar we samen mee aan de weg timmeren! We nemen regelmatig nieuwe mensen aan, dus ben je benieuwd geworden naar onze interne vacatures? Lees dan snel verder!

Wat we doen

Verdeeld over onze vestigingen in Nederland werken onze collega’s om elke keer weer de juiste verbinding te leggen tussen ambitieuze medewerkers en onze opdrachtgevers. Met veel kennis van de arbeidsmarkt onderscheiden wij ons van andere bureaus. Wij hanteren bij RockxNL een persoonlijke benadering en zoeken echt een match tussen medewerker en opdrachtgever. RockxNL staat niet voor niks voor Rotsvast en Vertrouwen!

shutterstock_771665020-3

Meer informatie

Benieuwd naar de mensen achter RockxNL? Ons team stelt zich graag aan je voor!

Lijkt het jou leuk om de verbinding te maken tussen medewerker en opdrachtgever en om te werken binnen een jong en ambitieus team? Lees dan snel verder!

WhatsApp met ons!