Inmiddels hebben we een team van jonge en ambitieuze mensen en we nemen regelmatig nieuwe mensen aan!

Rockx Professionals nooit stil. Als snel groeiend bedrijf helpen wij onze kandidaten bij het vinden van hun droombaan. Wij kijken verder dan iemand zijn of haar cv.

Met dezelfde passie en energie waarmee wij onze professionals aan hun droombaan helpen, begeleiden wij namelijk ook elkaar om beter te worden in ons vak. Op welke vestiging en in welke functie je bij Rockx Professionals ook aan de slag gaat, je komt altijd terecht in een gespecialiseerd team van jonge professionals die jou meenemen in hun enthousiasme.

Wij helpen jou te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. Daarom wordt je bij Rockx Professionals onderdeel van een team waar je vanaf dag één de verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden krijgt.

Daarbij krijg je ook uiteraard de benodigde begeleiding om dit succesvol aan te pakken.

De basis van elke succesvolle samenwerking is vertrouwen, en vertrouwen bouw je op door elkaar echt te leren kennen. Dat is hoe wij bij Rockx Professionals werken met onze kandidaten, bedrijven en met elkaar.

Naast dat we bij Rockx Professionals serieus aan het werk zijn, is er ook tijd voor ontspanning. Dagelijks genieten wij van een lunch in onze gemeenschappelijke ruimte en op vrijdagmiddag luiden wij het weekend in met een gezellige borrel.

IMGP4231-8-2

Jouw groei

Bij Rockx Professionals doe je kennis en ervaring op, zodat jij uiteindelijk ook je collega’s kunt helpen met hun vragen. Rockx Professionals is een jonge organisatie die volop in beweging is. Onze teams, verspreid over de verschillende vestigingen, blijven groeien. Dat niet alleen; we openen ook nieuwe vestigingen waar jij misschien op een gegeven moment wel leiding kan geven. Of wordt jij degene die onze dienstverlening naar een heel ander vakgebied doortrekt??

Ons team

Benieuwd uit welke mensen ons team bestaat? Wij stellen ons graag aan je voor. Neem gerust contact op met een van onze collega’s en wij maken samen elkaars ambities waar.

WhatsApp met ons!