Accountmanager bij RockxNL

Wat heb jij?

 • Je bent een startend / beginnend accountmanager
 • Een afgeronde hbo-opleiding is een pré
 • Je bent een winnaar en geeft niet op
 • Commerciële (verkoop)ervaring door (bij)banen of stage is een pré
 • Je beschikt over een rijbewijs B
 • Je hebt interesse in sales en arbeidsbemiddeling

Wat krijg je terug?

 • Salaris, op basis van kennis en ervaring
 • Een passende bonusregeling
 • Een mobiele telefoon
 • 25 vakantiedagen
 • Begeleiding on-the-job door je collega’s
 • Gezellige werksfeer op kantoor
 • Diverse trainingen en opleidingen

Wat doe je?

Waar ga je aan de slag?

RockxNL is een arbeidsbemiddelaar gericht op praktisch opgeleid personeel in diverse branches. Zo hebben we klanten binnen de (elektro)techniek, bouw, transport, logistiek, zakelijke dienstverlening, groen voorziening en het MKB. RockxNL werkt met verschillende teams uit onze vestingen in Hendrik-Ido-Ambacht, Groningen, Den Haag en in Breda.

RockxNL houdt zich bezig met het werven en selecteren van de juiste kandidaten voor onze opdrachtgevers. De juiste kandidaten introduceren we bij onze klanten of bij nieuwe prospects. Door persoonlijke aandacht voor zowel kandidaat als klant zorgt RockxNL voor de juiste match.

Als accountmanager/ intercedent ga je aan de slag in één van de gemotiveerde, uitdagende en gezellige teams. In deze functie houd jij je bezig met het werven van nieuwe kandidaten. Voor deze kandidaten ga je op zoek naar een passende functie bij één van onze opdrachtgevers. Daarnaast onderhoud je ook continu contact met kandidaten die via ons aan de slag zijn. Hierbij houd je in de gaten of alles nog gaat zoals gewenst. Waar nodig grijp je in en los je problemen ook.

Een ander belangrijk onderdeel van het werk is het uitbreiden van het klantennetwerk. Je benaderd koude prospects door te bellen en ze te bezoeken. Hierbij breng je de dienstverlening van RockxNL en de kandidaten onder de aandacht. Samen met je manager stem je ook de voorwaarden af. Ook met bestaande klanten onderhoud je proactief contact. Hierbij ben je scherp of we de inzet bij deze klanten nog verder kunnen uitbreiden. Kortom: je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het hele traject.

Je komt terecht op een werkplek met veel jonge mensen waar we wel in zijn voor een beetje competitie. Een paar keer jaar testen we dit aan de hand van bijvoorbeeld paintball, een watergevecht, prison escape of zelfs een wintersportreis.

Direct reageren

Jouw groeipad 

RockxNL is een jonge organisatie die volop in beweging is. Onze teams in de bestaande vestigingen groeien, maar we openen ook nieuwe vestigingen en misschien ben jij wel degene die onze dienstverlening naar een heel ander vakgebied doortrekt.

Of je nu net bent afgestudeerd of al jaren ervaring hebt, als professional ben je nooit uitgeleerd. Bij RockxNL begrijpen we dat als geen ander, daarom bieden wij jou als collega alle ruimte om je vakinhoudelijk en op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

Jouw dag bij RockxNL

’s Ochtends begin jij met het bijwerken van je mail om te kijken of er reacties op jouw vacatures zijn binnengekomen. Vervolgens bespreek je met je team welke functies jullie vandaag oppakken en start je de zoektocht naar de perfecte kandidaat. Terwijl je druk bezig bent met het doorspitten van profielen belt een klant over het CV dat je vorige week hebt aangeboden, om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat.
Na de lunch ga je op zoek naar de kansen in de markt. Online speur je websites af op zoek naar vacatures die openstaan bij potentiële klanten. Vervolgens bepaal je welke bedrijven je gaat bellen om deze te overtuigen van jouw meerwaarde bij het invullen van hun vacature. Onderweg naar een kennismakingsgesprek belt een andere relatie je op om hulp te vragen bij het invullen van een nieuwe vacature die nog niet online staat Natuurlijk is hij daarmee bij jou aan het juiste adres! Altijd fijn om te zien dat je inspanningen op het gebied van relatiebeheer zich uitbetalen.

IMGP4265-14

De week van Noa

Hoe ziet jouw week als accountmanager bij RockxNL er nu uit? Hieronder zie je dag voor dag hoe een willekeurige week van Noa er uitziet. Daarnaast vertelt Noa over de leukste en minst leuke momenten in zo’n week.

Jouw leukste dag

De leukste dag van de week was de maandag. De dag waar je in eerste instantie na het weekend het meest tegenop ziet, maar die in mijn ogen de dag is die weer een schoon canvas aanreikt om je kunsten op los te laten. Je hebt even goed kunnen nadenken over de kandidaten en de klanten die je vorige week hebt gesproken, je bespreekt de kansen in je team en richt je pijlen op de “projectjes” van aanstaande week. Vanaf dan ga je je tanden zetten in het uit het vuur slepen van een goede deal.  Een potje schaken met drie partijen, waar naast de belangen van de kandidaat en de opdrachtgever, ook het belang van Locus People belangrijk is.

Daarnaast kan je alvast beginnen met de bellijst voor de telefonische acquisitie van de volgende dag zodat je op dinsdagochtend gelijk kan beginnen om nieuwe kansen te creëren.

Jouw minst leuke dag

De vrijdag vind ik misschien wel de minst interessante dag van de week. Dat komt voornamelijk omdat je druk bezig bent met het afhandelen van al je matches. De concentratie van jou en je collega’s is iets minder dan andere dagen omdat het weekend voor de deur staat. Daarnaast merk je ook dat klanten minder makkelijk bereikbaar zijn.

Gelukkig is het wel mooi om de week af te sluiten samen met je collega’s bij de VrijMiBo. Hier drinken we samen een biertje en nuttigen wij graag een hartige versnapering.

Jouw week als accountmanager

Naast maandag en vrijdag bestaat de week uit nog meer dagen. Hieronder zie je hoe een week bij RockxNL er uit kan zien.

Maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

8.00
.

9.00
.

10.00
.

11.00
.

.
Koffie
Teambespreking
Kandidaten voorstellen bij klanten
Voorbereiding op kennismaking met een kandidaat
Acquisitieblok voorbereiden
Klantacquisitie
Vacatures verzamelen en verwerken
.
Llaatste voorbereidingen voor introductie
Introductie met kandidaat bij klant
Terug naar kantoor
Acquisitieblok voorbereiden
Klantacquisitie
Verwerken van resultaten
.
Takenlijst bijwerken
Weekevaluatie
Administratie en CRM-systeem bijwerken

12.00
.

13.00
.

14.00
.

15.00
.

16.00
.

17.00
.

18.00
.

Gezamenlijke lunch
Kennismaking met kandidaat
Kandidaat bespreken met team
Kandidaat matchen met geschikte vacature bij potentiële opdrachtgevers
Voorbereiding op telefonische acquisitie
Gezamenlijke lunch
Voorgestelde kandidaten bespreken met opdrachtgevers
SUCCES! Kandidaat wordt uitgenodigd door opdrachtgever
Kandidaat inlichten en voorbereiden op het gesprek
Gezamenlijke lunch
Terugkoppeling van klant
onderhandeling met kandidaat over arbeidsvoorwaarden
Onderhandeling met klant over de inzet
stappenplan om de onderhandeling af te ronden
Gezamenlijke lunch
Onderhandeling afronden met klant
Kandidaat informeren over akkoord met klant
Contracten laten opstellen voor klant en kandidaat
Reistijd
Acquisitiegesprek bij potentiële klant
Gezamenlijke lunch
Medewerkers bellen voor een update
Kandidaten zoeken naar aanleiding van acquisitiegesprek
FEEST! Contract doornemen en tekenen met kandidaat
Vrijdag middag borrel

Ons sollicitatieproces

HEB JE INTERESSE

Zie jij jezelf al aan de slag gaan als accountmanager bij RockxNL of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op via telefoonnummer 078 2000 340 of via jobs@rockxnl.nl.

Of lees meer over RockxNL

WhatsApp met ons!