Accountmanager bij Rockx Professionals Hendrik-Ido-Ambacht

Wat heb jij?

 • Je bent een startend / beginnend accountmanager
 • Een afgeronde hbo-opleiding
 • Je bent competitief en een teamspeler
 • Je hebt affiniteit met commercie
 • Je beschikt over een rijbewijs B
 • Je hebt interesse in sales en arbeidsbemiddeling

Wat krijg je terug?

 • Een salaris gebaseerd op jouw kennis en ervaring tussen de €2200 en €2600 euro
 • Een onbegrensde bonusregeling
 • Een auto van de zaak, welke je ook privé mag rijden
 • Vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden op je eigen manier
 • Ontwikkelingsmogelijkheden afgestemd op jouw persoonlijke ambitie
 • Een organisatie die met jou meegroeit

Waar ga je aan de slag?

Rockx Professionals is op zoek naar nieuwe collega’s om ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht te komen versterken. RockxNL is 5 jaar geleden opgericht als uitzendbureau, om klanten in de branches transport en logistiek te kunnen voorzien van personeel.

Echter hebben wij in 2022 een vertaalslag gemaakt naar een allround detacheerder. Waarin we de sectoren Office, Techniek, Transport en Logistiek gaan bemiddelen. Hier willen wij een groot succes van maken en daar hebben we jou voor nodig!

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

Je gaat je bezighouden met het werven van kandidaten welke jij verbindt aan de klanten in jouw portfolio. Dit portfolio bouw je op en onderhoud je door acquisitie van nieuwe bedrijven en relatiebeheer van je huidige klanten. Je hebt intensief contact met je kandidaten en je gaat vaak op bezoek bij je klanten om te kijken waar jij ze nog in kunt ondersteunen.

Zoals aangegeven gaan wij nieuwe branches aanvliegen. Hier liggen dus nog enorm veel mogelijkheden voor het opzetten- en onderhouden van nieuwe klantrelaties. Jij speelt hier een grote rol in.

Wat Rockx Professionals bijzonder maakt is dat het voor ons van geen belang is hoe je dit doet, wel binnen bepaalde kaders uiteraard 😉. Wij realiseren ons dat iedereen een andere werkwijze heeft wat voor hem/haar goed werkt. Bij ons krijg je daarin de vrijheid om te ontdekken wat voor jou goed werkt, uiteraard ondersteunen wij je daarin.

Jouw nieuwe organisatie

Wij zijn een detacheerder die zich richt op de branches Office, Techniek, Transport en Logistiek. Wanneer je bij ons aan de slag gaat ben je zelf in de lead op welke branche jij je wilt gaan richten.
Daarnaast bepaal je zelf ook met wat voor soort organisaties en kandidaten jij samen wilt gaan werken, fijn toch?

Je werkt uiteraard samen met je collega’s van vestiging Hendrik – Ido – Ambacht maar je hebt ook nauw contact met de collega’s van andere vestigingen. De werksfeer is te omschrijven als work hard play hard, we werken keihard met z’n allen maar er is ook meer dan genoeg ruimte voor plezier.

Zo vindt er elke vrijdag een borrel plaats en gaan we regelmatig met elkaar op stap. Maandelijks krijgt ook iedereen een activiteitenbudget om leuke uitjes te ondernemen met je collega’s.

Functie-eisen 

Nu kunnen we natuurlijk zegen dat we een ondernemende, sociale en communicatief vaardige teamplayer zoeken. Maar dat doen wij niet! Als je nog steeds aan het lezen bent, dan hebben wij genoeg interesse bij jou gewekt om te bellen over de functie. Wel vragen we HBO werk -en denkniveau omdat je bij je processen vaak meerdere ballen in de lucht moet houden. Hier moet je natuurlijk slim mee kunnen omgaan.

Arbeidsvoorwaarden

Ben je nou nog niet overtuigd? Hieronder een opsomming van wat wij jou kunnen bieden:

 • Een salaris tussen de €2200 en €2600 welke wordt aangevuld door een bonusstructuur
 • Een auto van de zaak, welke je ook privé mag rijden
 • Vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden op je eigen manier
 • Ontwikkelingsbudget afgestemd op jouw persoonlijke ambitie
 • Een organisatie die met jou meegroeit

Dus heb je interesse, waar wacht je dan nog op? Laat dan nu contactgegevens achter of neem contact op met:
Jeroen Feelders, 0615217267 (Corporate Recruiter)
Edwin Steevens, 0615150998 (Commercieel Manager Rockx Professionals)

Jouw dag bij Rockx Professionals

’s Ochtends begin jij met het bijwerken van je mail om te kijken of er reacties op jouw vacatures zijn binnengekomen. Vervolgens bespreek je met je team welke functies jullie vandaag oppakken en start je de zoektocht naar de perfecte kandidaat. Terwijl je druk bezig bent met het doorspitten van profielen belt een klant over het CV dat je vorige week hebt aangeboden, om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat.
Na de lunch ga je op zoek naar de kansen in de markt. Online speur je websites af op zoek naar vacatures die openstaan bij potentiële klanten. Vervolgens bepaal je welke bedrijven je gaat bellen om deze te overtuigen van jouw meerwaarde bij het invullen van hun vacature. Onderweg naar een kennismakingsgesprek belt een andere relatie je op om hulp te vragen bij het invullen van een nieuwe vacature die nog niet online staat Natuurlijk is hij daarmee bij jou aan het juiste adres! Altijd fijn om te zien dat je inspanningen op het gebied van relatiebeheer zich uitbetalen.

Sfeerbeelden (48)

De week van Gaby

Hoe ziet jouw week als accountmanager bij Rockx Professionals er nu uit? Hieronder zie je dag voor dag hoe een willekeurige week van Gaby er uitziet. Daarnaast vertelt Gaby over de leukste en minst leuke momenten in zo’n week.

Jouw leukste dag

De leukste dag van de week was de maandag. De dag waar je in eerste instantie na het weekend het meest tegenop ziet, maar die in mijn ogen de dag is die weer een schoon canvas aanreikt om je kunsten op los te laten. Je hebt even goed kunnen nadenken over de kandidaten en de klanten die je vorige week hebt gesproken, je bespreekt de kansen in je team en richt je pijlen op de “projectjes” van aanstaande week. Vanaf dan ga je je tanden zetten in het uit het vuur slepen van een goede deal.  Een potje schaken met drie partijen, waar naast de belangen van de kandidaat en de opdrachtgever, ook het belang van Rockx Professionals belangrijk is.

Daarnaast kan je alvast beginnen met de bellijst voor de telefonische acquisitie van de volgende dag zodat je op dinsdagochtend gelijk kan beginnen om nieuwe kansen te creëren.

Jouw minst leuke dag

De vrijdag vind ik misschien wel de minst interessante dag van de week. Dat komt voornamelijk omdat je druk bezig bent met het afhandelen van al je matches. De concentratie van jou en je collega’s is iets minder dan andere dagen omdat het weekend voor de deur staat. Daarnaast merk je ook dat klanten minder makkelijk bereikbaar zijn.

Gelukkig is het wel mooi om de week af te sluiten samen met je collega’s bij de VrijMiBo. Hier drinken we samen een biertje en nuttigen wij graag een hartige versnapering.

Jouw week als accountmanager

Naast maandag en vrijdag bestaat de week uit nog meer dagen. Hieronder zie je hoe een week bij RockxNL er uit kan zien.

Maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

8.00
.

9.00
.

10.00
.

11.00
.

.
Koffie
Teambespreking
Kandidaten voorstellen bij klanten
Voorbereiding op kennismaking met een kandidaat
Acquisitieblok voorbereiden
Klantacquisitie
Vacatures verzamelen en verwerken
.
Llaatste voorbereidingen voor introductie
Introductie met kandidaat bij klant
Terug naar kantoor
Acquisitieblok voorbereiden
Klantacquisitie
Verwerken van resultaten
.
Takenlijst bijwerken
Weekevaluatie
Administratie en CRM-systeem bijwerken

12.00
.

13.00
.

14.00
.

15.00
.

16.00
.

17.00
.

18.00
.

Gezamenlijke lunch
Kennismaking met kandidaat
Kandidaat bespreken met team
Kandidaat matchen met geschikte vacature bij potentiële opdrachtgevers
Voorbereiding op telefonische acquisitie
Gezamenlijke lunch
Voorgestelde kandidaten bespreken met opdrachtgevers
SUCCES! Kandidaat wordt uitgenodigd door opdrachtgever
Kandidaat inlichten en voorbereiden op het gesprek
Gezamenlijke lunch
Terugkoppeling van klant
onderhandeling met kandidaat over arbeidsvoorwaarden
Onderhandeling met klant over de inzet
stappenplan om de onderhandeling af te ronden
Gezamenlijke lunch
Onderhandeling afronden met klant
Kandidaat informeren over akkoord met klant
Contracten laten opstellen voor klant en kandidaat
Reistijd
Acquisitiegesprek bij potentiële klant
Gezamenlijke lunch
Medewerkers bellen voor een update
Kandidaten zoeken naar aanleiding van acquisitiegesprek
FEEST! Contract doornemen en tekenen met kandidaat
Vrijdag middag borrel

Ons sollicitatieproces

HEB JE INTERESSE

Zie jij jezelf al aan de slag gaan als accountmanager bij Rockx Professionals of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op via telefoonnummer 078 2000 340 of via recruitment@rockxprofessionals.nl

Of lees meer over Rockx Professionals

WhatsApp met ons!