Financieel medewerker bij Rockx Professionals

Wat heb jij?

 • Een afgeronde HBO-opleiding (Bedrijfseconomie of vergelijkbaar)
 • Een flinke dosis enthousiasme
 • Een proactieve instelling
 • Een sterk cijfermatig inzicht
 • Ervaring als (assistent) controller of andere soortgelijke functie

Wat krijg je terug?

 • een salaris gebaseerd op kennis en ervaring
 • Een contract voor zeven maanden met zicht op een vast contract
 • Een fulltime baan
 • 25 vakantiedagen
 • Een takenpakket met veel diversiteit en eigen verantwoordelijkheden
 • De ruimte om jezelf te ontwikkelen door opleidingen, trainingen en/of cursussen

Waar ga je aan de slag?

Rockx Professionals is een arbeidsbemiddelaar gericht op praktisch opgeleid personeel in diverse branches. Zo hebben we klanten binnen de (elektro)techniek, bouw, transport, logistiek, zakelijke dienstverlening, groen voorziening en het MKB. Rockx Professionals werkt met verschillende teams uit onze vestingen in Groningen, Hendrik-Ido-Ambacht, Den Haag en in Breda.

Rockx Professionals houdt zich bezig met het werven en selecteren van de juiste kandidaten voor onze opdrachtgevers. De juiste kandidaten introduceren we bij onze klanten of bij nieuwe prospects. Door persoonlijke aandacht voor zowel kandidaat als klant zorgt Rockx Professionals voor de juiste match.

Als financieel medewerker ga je aan de slag in een gemotiveerd team op het hoofdkantoor in Hendrik-Ido-Ambacht. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de salesteams op de verschillende vestigingen. Je houdt je bezig met het verlenen van administratieve diensten, het opstellen van jaarrekeningen samen met een accountant, het uitvoeren van analysen, het uitvoeren van controlewerkzaamheden en het opstellen van aangiften. Bovenal ben je het aanspreekpunt voor je collega’s en externe medewerkers voor al hun financiële vraagstukken.

Je komt terecht op een werkplek met veel jonge mensen waar we wel in zijn voor een beetje competitie, het leuk vinden om samen activiteiten te ondernemen en elke vrijdag de week afsluiten met een borrel.

Jouw dag bij Rockx Professionals

Je begint je dag met een kop koffie en zet je computer aan. Je mailbox staat al vol met financiële vragenstukken. Je beantwoordt een aantal mailtjes en controleert de bankboekingen. Daarna sluit je aan bij een overleg met de stakeholders over de holdingstructuur. Je hebt een voorstel gedaan om deze effectief in te richten. Aan de hand van analyses en financiële rapportages ga je dit onderbouwen. Het is een succesvol overleg en je krijgt toestemming om je voorstel te gaan uitvoeren. Daarna schuif je aan bij het overleg met je andere collega’s van de afdeling Administratie. De lopende zaken worden hier besproken en op elkaar afgestemd.
Na de lunch begin je met het uitvoeren van nieuwe analyses. Aan het einde van de dag krijg je nog een mailtje, of jij de inkoopfacturen al hebt gecontroleerd, natuurlijk heb je dit al gedaan en hoef je dit alleen nog maar te bevestigen. Je loopt de betalingen door en zet ze uit, jij hebt je bijdrage vandaag geleverd!

thumbnail_IMG_1966-1

De week van Carlie

Hoe ziet jouw week als financieel medewerker bij Rockx Professionals er nu uit? Hieronder zie je dag voor dag hoe een willekeurige week er uitziet en wat de leukste en minst leuke momenten zijn in zo’n week.

Jouw leukste dag

De dinsdag is in deze week zeker de leukste dag! Wat het vooral leuk maakt is dat je op zo’n dag met zo veel diverse werkzaamheden bezig kan zijn.

Na het checken van je mailbox en enkele uitlopende vragen te hebben beantwoord, sluit je aan bij je andere collega’s voor het wekelijkse administratieoverleg. Naast dat dit gezellig kan zijn is het ook erg nuttig en kun jij duidelijk vertellen over de stand van zaken op financieel gebied.

Nadat je de inkoopfacturen hebt gecheckt komt er een collega naar je toe met een brandende vraag. Het voelt goed dat jij degene bent die je andere collega’s kunt helpen met problemen waar ze tegenaan lopen. Dit voelt als een beloning voor je werk!

Jouw minst leuke dag

De donderdag is de minste dag van de week, vooral omdat het nogal veel van hetzelfde werk is. De dag zit vol met nuttige, maar minder spannende taken.

Het controleren van boekingen, facturen en administratie. Wanneer dit allemaal op één dag valt kan dat soms eentonig aanvoelen.

Het is fijner als je je ook bezig kunt houden met het helpen van collega’s en het oplossen van financiële vraagstukken!

Jouw week als Financieel Medewerker

Naast de dinsdag en donderdag bestaat de week uit nog meer dagen. Hieronder zie je hoe een week bij RockxNL er uit kan zien.

Maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

8.00
.

9.00
.

10.00
.

11.00
.

.
Koffie
Mailbox nalopen en vragen beantwoorden
Bankboekingen controleren
Overleg met het management
.
Mailbox nalopen
Administratieoverleg
Controle bijzondere boekingen
Bankboekingen controleren
.
Verzamelen en wijzigen stamgegevens
Bankboekingen controleren
.
Mailbox nalopen
Bankboekingen controleren
Controleren administratie
Controleren boekingen
.
Bijpraten collega’s + Mailbox nalopen
Bankboekingen controleren
Overleg met het management

12.00
.

13.00
.

14.00
.

15.00
.

16.00
.

17.00
.

18.00
.

Gezamenlijke lunch
Analyses maken
Overleg met de accountant
Gezamenlijke lunch
Checken vordering betalingstermijnen
Mailbox nalopen en vragen beantwoorden
Gezamenlijke lunch
Analyses maken
Gezamenlijke lunch
Controleren inkoopfacturen
Mailbox nalopen
Gezamenlijke lunch
Betalingen doorlopen en verrichten
Analyses maken
Week afsluiten met de borrel

Ons sollicitatieproces

HEB JE INTERESSE

Zie jij jezelf al aan de slag gaan als Financieel Medewerker bij Rockx Professionals of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op via telefoonnummer 078 2000 320 of via recruitment@rockxprofessionals.nl.

Of lees meer over Rockx Professionals

WhatsApp met ons!