Salesmanager bij Rockx Professionals Den Haag

Wat heb jij?

 • Je heb relevante werkervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling, bijvoorbeeld als Accountmanager of Intercedent
 • Je bent ondernemend, ziet kansen in de markt en speelt daarop in
 • Communicatief vaardig
 • Het spreekt je aan om, samen met je team, successen te boeken en deze te vieren
 • In het bezit van een rijbewijs B om met je leaseauto klanten en kandidaten te bezoeken

Wat krijg je terug?

 • Een salaris gebaseerd op jouw kennis en ervaring tussen de €2600 en €3600 euro
 • Een onbegrensde bonusregeling
 • Een auto van de zaak, welke je ook privé mag rijden
 • Vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden op je eigen manier
 • Ontwikkelingsmogelijkheden afgestemd op jouw persoonlijke ambitie
 • Een organisatie die met jou meegroeit

Waar ga je aan de slag?

Rockx Professionals is op zoek naar een ondernemer in loondienst! Wat bedoelen wij daar precies mee? Een meewerkend Salesmanager die zijn/haar vestiging in Den Haag gaat opzetten. Het kantoor in Den Haag is gloednieuw, je kan de verf nog ruiken. De vestiging zit naast het ADO-stadion, leuk uitzicht voor als je fan bent dus (en als je geen fan bent heb je er ook geen last van 😊)

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

Zoals gezegd is de vestiging nieuw. Dit betekent dat er een team van Accountmanagers moet worden opgezet, waar jij een belangrijke rol in speelt. Als salesmanager ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en aansturen van jouw eigen team. Daarnaast houd je je zelf ook bezig met acquisitie en het onderhouden van klantrelaties.
De strategie van jouw kantoor bepaal je door de nieuwste ontwikkelingen binnen de markt. Jij bent verantwoordelijk voor het gehele reilen en zeilen van jouw team van A tot Z in Den Haag.

Voor de eerste periode zal je werkzaam zijn op ons hoofdkantoor in Hendrik-Ido-Ambacht hier leer je de basiskenmerken van Rockx Professionals. In deze fase zal je de fundering leggen om succesvol kantoor op te starten in Den Haag.

Jouw nieuwe organisatie

Rockx Professionals is een arbeidsbemiddelaar gericht op personeel in de branches: transport, logistiek, industrie en office. Onze corebusiness is het werven en selecteren van de juiste kandidaten voor potentiële en huidige opdrachtgevers.
Je werkt samen met de collega’s op de vestigingen in Hendrik Ido Ambacht, Breda & Groningen. Je komt terecht op een werkplek met veel jonge mensen waar we wel in zijn voor een beetje competitie. Denk hierbij aan de Rockx On Top periode waarin we drie keer per jaar een extra salesperiode hebben waarbij je extra bonussen kunt verdienen.

Functie-eisen

Nu kunnen we natuurlijk zeggen dat we een ondernemende, sociale en communicatief vaardige teamplayer zoeken. Maar dat doen wij niet! Als jij nog steeds aan het lezen bent, dan hebben wij genoeg interesse bij jou gewekt om te bellen over de functie.

Arbeidsvoorwaarden

Ben je nou nog niet overtuigd? Hieronder een opsomming van wat wij jou kunnen bieden:

 • Een salaris tussen de €2600 en €3600 wat aangevuld wordt door bonussen
 • Een telefoon voor zakelijk gebruik
 • Het rijden van een auto van de zaak welke je ook privé mag gebruiken
 • Vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden op je eigen manier
 • Ontwikkelingsmogelijkheden afgestemd op jouw persoonlijke ambitie

Dus heb je interesse, waar wacht je dan nog op? Laat dan nu contactgegevens achter of neem contact op met:
Jeroen Feelders, 0615217267 (Corporate Recruiter)
Edwin Steevens, 0615150998 (Commercieel Manager Rockx Professionals)

Jouw groeipad 

Rockx Professionals is een organisatie waar veel jonge mensen werken en die volop in beweging is. Onze teams in de bestaande vestigingen groeien, maar we openen ook nieuwe vestigingen en misschien ben jij wel degene die onze dienstverlening naar een heel ander vakgebied doortrekt.

Ook al heb je al ervaring, als professional ben je nooit uitgeleerd. Bij Rockx Professionals begrijpen we dat als geen ander, daarom bieden wij jou als collega alle ruimte om je vakinhoudelijk en op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

Als vestigingsmanager bij Rockx Professionals willen we in jou investeren. Daarom bieden wij diverse trainingen en externe cursussen aan die aansluiten bij de vaardigheden waar jij jezelf in wilt ontwikkelen. Uiteraard ontvang jij ook voldoende begeleiding vanuit de directie, om te blijven groeien.

Jouw dag bij Rockx Professionals

Met een kop koffie in je hand begin je je dag met het lezen van je mail. Je ziet dat de kandidaat van gisteren heeft getekend bij één van jouw accountmanagers, dat is goed nieuws! Straks komt je team bij elkaar om te bespreken hoe het gaat met de voortgang van ieders persoonlijke targets. Per accountmanager zijn de doelen anders en door jou opgesteld. Je bespreekt hoe jullie elkaar kunnen helpen om de gestelde doelen te behalen en wat ze hierbij nog van jou mogen verwachten. Na deze bijeenkomst check je de laatste marktontwikkelingen en of daarin kansen liggen voor jouw team.
Na de gezamenlijke lunch bereid je het gesprek voor wat je straks hebt met een nieuwe kandidaat. Het gesprek verloopt goed, Jullie gaan samen voor hem op zoek naar een nieuwe baan! Je stapt gelijk in de auto om langs te gaan bij een relatie van je. Je neemt de nieuwste aanwinst van je team mee, de nieuwe aangenomen junior accountmanager. Tijdens het gesprek bij de opdrachtgever wordt het duidelijk dat zij een nieuwe vacature hebben die vervuld moet worden. Een mooie taak voor je nieuwe collega, zo is je bezoek vandaag erg productief geweest.

IMGP4231-8-2

De week van een Salesmanager

Hoe ziet jouw week als salesmanager bij Rockx Professionals er nu uit? Hieronder zie je dag voor dag hoe een willekeurige week er uitziet. Daarnaast vertellen over de leukste en minst leuke momenten in zo’n week.

Jouw leukste dag

De leukste dag was maandag, nog iets meer zelfs dan de donderdag. Hoewel ik het nog steeds leuk vind om echt met klanten en kandidaten bezig te zijn, haal ik nog meer plezier uit het begeleiden van mijn team. Op de maandag ben ik vrijwel de hele dag bezig om de accountmanagers individueel en als team te helpen om het maximale uit zichzelf en elkaar te halen. Wanneer iemand dan een deal afrond, dan is dat gevoel minstens net zo mooi als een eigen deal maken.

Jouw minst leuke dag

De minst leuke dag was voor mij woensdag. Soms heb je van die dagen dat je naar klanten of kandidaten moet die niet naast de deur zitten. Hoewel je in de auto genoeg mensen kunt bellen, echt productief werken zit er niet in.

Hoewel ook die reizen de moeite waard kunnen zijn, ben ik liever bezig met het coachen van m’n team!

Jouw week als Vestigingsmanager

Naast de maandag en woensdag bestaat de week uit nog meer dagen. Hieronder zie je hoe een week bij RockxNL er uit kan zien.

Maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

8.00
.

9.00
.

10.00
.

11.00
.

.
Koffie
Voorbereiden teambespreking
Teambespreking
Salesmeeting
Acquisitieblok voorbereiden
Klantacquisitie
Intro bij opdrachtgever
.
Laatste voorbereidingen voor introductie
Introductie met kandidaat bij klant
Terug naar kantoor
Voorbereiden 1-op-1 gesprekken
1-op-1 gesprekken met team
Verwerken van resultaten
.
Takenlijst bijwerken
Weekevaluatie
Administratie en CRM-systeem bijwerken

12.00
.

13.00
.

14.00
.

15.00
.

16.00
.

17.00
.

18.00
.

Gezamenlijke lunch
Intake kandidaat samen met accountmanager
Kandidaat matchen met geschikte vacature bij potentiële opdrachtgevers
Voorbereiden 1-op-1 gesprekken
Gezamenlijke lunch
Klantbezoek met accountmanager
SUCCES! Kandidaat wordt uitgenodigd op gesprek door opdrachtgever
Kandidaat inlichten en voorbereiden op het gesprek
Gezamenlijke lunch
Terugkoppeling van klant
Reistijd naar klant
Onderhandeling met klant over de inzet
Belronde in de auto naar huis
Gezamenlijke lunch
Onderhandeling afronden met klant
Kandidaat informeren over akkoord met klant
Contracten laten opstellen voor klant en kandidaat
Reistijd
Acquisitiegesprek bij potentiële klant
Gezamenlijke lunch
Medewerkers bellen voor een update
Accountmanager helpen met zoekopdracht naar kandidaat
FEEST! Contract doornemen en tekenen met kandidaat
Week afsluiten met de borrel

Ons Sollicitatieproces

HEB JE INTERESSE

Zie jij jezelf al aan de slag gaan als salesmanager bij Rockx Professionals of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op via telefoonnummer 078 2000 320 of via recruitment@rockxprofessionals.nl.

Of lees meer over Rockx Professionals

WhatsApp met ons!