Ik zoek personeel

Rockx Professionals is het verlengstuk van uw eigen HR-afdeling. Als HR-partner ondersteunen wij u met ‘vraagstukken’, om u en uw bedrijf te ontzorgen. De basis van ons partnerschap is dat we op elkaar kunnen bouwen, onze slogan is niet voor niets “Rotsvast, vertrouwen!”. Doordat wij lokaal te werk gaan, hebben wij veel kennis van de markt en kunnen wij u voorzien van advies op maat, alsmede snel met u schakelen.

In onze beleving zijn enthousiaste en tevreden medewerkers het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf en dus ook voor ons! Wij gaan voor u op zoek naar beste kandidaat, niet alleen op papier, maar juist in de praktijk. Hierbij kijken wij verder dan het cv en tonen wij oprechte interesse in de persoon. Zo realiseert Rockx Professionals de juiste match tussen ambitie en bedrijfscultuur.

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom gerust eens langs bij een van onze vestigingen bij u in de buurt. Wij bespreken graag persoonlijk met u de mogelijkheden. Zo maakt u ook gelijk kennis met ons kantoor en de collega’s.

Vacature aanmelden

Bent u op zoek naar nieuwe medewerkers die passen binnen uw bedrijf? Klik op onderstaande button voor het aanmeldformulier!

Gecertificeerd

Wilt u meer weten over de certificeringen die Rockx Professionals behaald heeft? Op de volgende pagina vindt u meer informatie!

Werkwijze

Wat zijn de stappen die RockxNL neemt tijdens het proces van arbeidsbemiddeling? Klik op onderstaande button en zie hoe wij te werk gaan!

WhatsApp met ons!