Rockx Professionals verzorgt uw vraag naar gekwalificeerde professionals! Onze certificeringen borgen het bijhouden van werkprocessen in wet en regelgeving zodat we u nu, maar ook in de toekomst, snel, passend en vakkundig kunnen adviseren.

Bekijk hieronder onze certificeringen? Wenst u aanvullend meer informatie, neem dan contact op met een vestiging in de buurt.

Algemene Bond Uitzendondernemingen

RockxNL is actief lid van de ABU en neemt ook deel aan de ledenvergaderingen, met 550 leden DE grootste vakbond binnen de uitzend- en payrollbranche. Via het lidmaatschap is RockxNL op de hoogte van veranderingen in wetten en regels. Jaarlijks wordt Rockx Professionals op gebied van contracten, salaris en

Rockx Professionals draagt met trots het SNA-keurmerk te weten de NEN 4400-1 norm. Dit keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Op basis van de huidige wetgeving kunnen deze partijen aansprakelijk worden gesteld voor verplichtingen uit arbeid die door de uitlener of (onder)aannemer niet zijn voldaan. RockxNL heeft de beschikking over een G-Rekening zodat u als partij geborgd wordt tegen aansprakelijkheid. U kiest dus met Rockx Professionals voor een betrouwbare partner.

Rockx Professionals is ook erkend leerbedrijf. Studenten opleiden en kennis laten maken met de arbeidsmarkt is niet alleen een maatschappelijke roeping maar ook leuke manier om leergierige en gemotiveerde studenten aan een potentiele nieuwe baan te helpen. Het geeft ons een positieve mix tussen jong en oud waarbij er met een frisse kijk naar het werk gekeken wordt.

WhatsApp met ons!